radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
L’EMMiD ofereix prop de 200 places de nova incorporació pel proper curs
, / 199 0 0

L’EMMiD ofereix prop de 200 places de nova incorporació pel proper curs

COMPARTEIX-HO
Inici » L’EMMiD ofereix prop de 200 places de nova incorporació pel proper curs

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls ha fet públiques les llistes d’oferta de places de cara al proper curs 2021-2022.

Tenint en compte l’alumnat que ha confirmat que seguirà cursant les diferents disciplines, el centre ha posat en oferta un total de 64 places lliures en el camp de la música i 131 en l’àmbit de la dansa. Des d’avui ja es pot demanar plaça a través d’internet.

David Martínez, coordinador de l’EMMiD, explica que la gran majoria d’alumnes actual seguirà cursant estudis al centre el curs vinent.

La plaça s’ha de demanar de forma telemàtica a través del web municipal, on hi ha tota la informació i documentació necessària per formular la inscripció.

Sobre els grups més demanats, bateria i piano són els dos instruments més sol·licitats, però en canvi hi ha més ventall d’oferta, per exemple, entre els instruments de vent.

En cas que la demanda sigui més àmplia que les places ofertes, Martínez informa que se segueix un barem per determinar l’adjudicació.

En el cas de la música, la disciplina que ofereix més places és la d’instruments de banda i cobla, seguida del primer nivell de sensibilització musical -amb 12 vacants- i conjunt instrumental -amb 8 noves places. D’altra banda, en el cas de la dansa s’ofereixen 15 places pel tercer nivell de Ballet i 15 més pel primer de Contemporani, 12 pel primer nivell de Ballet i preballet, també 12 per Balls de Saló, així com 10 per Contemporani III i els dos nivells de Hip Hop.

De cara al proper curs escolar, en l’àmbit de la música l’EMMiD ha reduït en nombre absolut de places les disciplines d’instruments de Banda i Cobla, guitarra i Piano, amb l’objectiu “d’adequar el volum ofertat del centre amb la demanda i la capacitat del servei”.

En els dos camps, tant en dansa com en música, el consistori assegura que l’oferta formativa del curs 2021-2022 s’estableix en funció de l’itinerari educatiu que té centre des de fa tres cursos, les places confirmades pels alumnes que ja hi estudien, la realitat contractual del personal adscrit al centre, així com de la demanda i l’oferta del centre després de tres anys de consolidació i estabilització del servei.