radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
L’Ajuntament estrena una càpsula informativa a través de les seves xarxes socials
, / 228 0 0

L’Ajuntament estrena una càpsula informativa a través de les seves xarxes socials

COMPARTEIX-HO
Inici » L’Ajuntament estrena una càpsula informativa a través de les seves xarxes socials

Com ja va avançar el regidor de comunicació de Palafolls, Oriol Jordan, en una entrevista a RP, l’Ajuntament de Palafolls estrena avui una nova manera d’informar a la ciutadania de les diferents informacions del consistori.

Ho farà periòdicament a través d’un vídeo que en un sol minut pretén explicar l’actualitat municipal.

Jordan explica que la voluntat del consistori és fer arribar el missatge a tothom, també aquells que es mouen en un entorn de xarxes socials, ja que el format de microvídeo permet arribar a un públic diferent.

Aquesta nova via de comunicació es diu “Palafolls en un minut” i en la primera edició, publicada avui mateix, ha girat entorn les obres de remodelació de l’Skate Park i de la programació del Fem Palafolls de finals de mes.

Aquestes càpsules de Palafolls en un minut es publicaran periòdicament, sense una periodització determinada, sinó segons les necessitats informatives del moment.

Aquestes noves píldores informatives en format audiovisual se suma a l’edició de la revista El Ganxet, que es va estrenar el setembre de l’any passat i que ja va pel tercer número. Són apostes del consistori per explicar la seva tasca als ciutadans.

https://twitter.com/i/status/1402170590434316290