URGENT

29 alumnes de la Font del ferro s’enfronten des d’avui a la selectivitat

Compartiu aquesta història

Aquest matí han començat les Proves d’Accés a la Universitat, el que es coneix també com a selectivitat, els exàmens que juntament amb l’expedient acadèmic determinen la carrera i la universitat a la que es podrà accedir.

D’aquí la importància d’aquestes proves i dels nervis dels estudiants que s’hi enfronten.

Enguany 29  dels 37 alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Font del Ferro estan fent aquestes proves que s’allargaran durant quadtre dies, fins divendres i, a diferència de l’any passat, els alumnes no es podran treure la mascareta en cap moment.

Igual que l’any passat, els alumnes de Palafolls fan les proves a l’institut de Tordera, ja que per evitar concentració d’alumnes s’han tornat a fer més tribunals repartits pel territori.

Els alumnes han començat els exàmens amb nervis, després de setmanes de preparació. Just acabat el primer examen de castellà en parlen l’Helena, en Javier, l’Eloi i l’Óscar.

Avui dimarts s’han fet les proves de llengua i literatura castellana i diferents assignatures modals com Ciències de la Terra i del medi ambient, Fonaments de les arts o Matemàtiques aplicades a les ciències socials.

Demà estan programades les proves de català, llengua estrangera.

L’any passat, en un curs marcat pel confinament i les classes telemàtiques, els 32 alumnes de l’institut de Palafolls que van anar a examen van aprovar la selectivitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics