URGENT

L’estació de recàrrega de vehicles elèctrics de Malgrat encara no té llum

Compartiu aquesta història

A mitjans d’abril es començaven els treballs per dotar al municipi d’una primera estació de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament de Verge de Montserrat, és a dir, la zona pavimentada d’estacionament de vehicles a tocar dels terrenys de l’antic camp de futbol .

Les obres fa setmanes que estan finalitzades, però encara no s’ha pogut carregar cap vehicle, ja que aquesta estació encara no està connectada al corrent elèctric.

El consistori està en converses amb Endesa per poder fer l’escomesa electrica i dotar d’energia aquest punt de recàrrega, situat prop de l’antic camp de futbol de Malgrat.

L’estació, que és de recàrrega ràpida de 50kW,  pot donar servei a dos vehicles elèctrics alhora i té un cost de 54.000€, 40.000€ dels quals subvencionats.

No és l’únic servei pendent del subministrament elèctric. Al març la funerària Cabré Junqueras donava pràcticament per acabades les obres del tanatori de Malgrat. De fet asseguraven que només mancava tenir llum per poder obrir aquest nou centre. 3 mesos després, el tanatori de Malgrat continua tancat i sense electricitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics