URGENT

Palafolls vol donar eines sobre el consum de pantalles i xarxes socials entre els adolescents

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat la posada en marxa d’una nova línia de tallers per donar resposta als dubtes i neguits expressats tant per part de les famílies com dels equips docents dels centres educatius de Palafolls sobre l’ús de les pantalles i les xarxes socials entre l’edat adolescent.

Segons informa el consistori, en total s’oferiren tres noves propostes que començaran aquest mateix mes de juny, i volen ser un “element preventiu” davant l’arribada de les vacances.

Des de l’Àrea d’Educació del consistori es puntualitza que aquesta proposta vol servir per complementar la feina ja feta anteriorment en aquest àmbit, però amb la necessitat de reforçar-la arran de la pandèmia.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

La primera iniciativa serà un taller que es durà a terme a les aules de l’Institut Font del Ferro durant els dies 7, 8 i 9 de juny. La proposta, impulsada des de la Diputació de Barcelona, oferirà sessions adreçades a alumnes d’ESO i vol servir de recurs específic per atendre la temàtica.

D’altra banda, el consistori ha apostat també per tallers de petit format adreçats a les famílies de segon cicle de primària, que es faran el 14 de juny en diferents sessions, i que volen servir per donar eines i recursos per avaluar quin és el tipus de consum que tenen els fills o filles amb les pantalles i les xarxes.

Per poder participar en aquest taller cal inscripció prèvia a través del web entrades.palafolls.cat.

A la vegada, des de l’Ajuntament també s’ha apostat per impulsar la capacitació d’un grup de treball municipal de cara a l’inici del proper curs 2021-2022, i que s’adreça a diferents àrees municipals i també als centres educatius, amb l’objectiu de donar eines i coneixement i actuar de forma conjunta i en clau municipal.

Per a més informació, es pot contactar amb l`Àrea d’Educació del consistori a través del correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics