radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25 -14:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00-15:00
Inici » La Policia Local de Palafolls comença a repartir les targetes de zona verda a Sant Lluís

La Policia Local de Palafolls comença a repartir les targetes de zona verda a Sant Lluís

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 203 0
Foto: RP

El cos local de seguretat ha tornat a instal·lar aquest matí la unitat mòbil de trànsit per repartir les targetes identificatives de residents que serviran per acreditar-se a l’hora d’utilitzar els estacionaments de zona verda a partir del juliol.

Des de ja fa uns dies es poden recollir les targetes a les dependències de la policia, però enguany es descentralitza el repartiment i durant uns dies, la unitat mòbil de la policia es desplaça al barri per lliurar les targetes directament als veïns de la zona. Ja ahir la policia va repartir les primeres targetes a Sant Lluís i ara, de forma alterna al matí i a la tarda, el cos continuarà repartint les identificacions de la zona verda fins divendres i també la setmana que ve de dimarts a divendres. Els veïns del barri valoren positivament poder aconseguir la targeta de resident sense necessitat d’anar al centre. Ho expliquen la Carmen, la Rogelia, l’Emilio i en Rafa.

Paral·lelament, els usuaris que ho vulguin poden recollir la identificació a les dependències del Fòrum Palatiolo; un pas que hauran de fer, necessàriament, els palafollencs que hagin adquirit recentment un vehicle i que ho hagin d’acreditar.

L’estacionament de zona verda s’activarà coincidint amb l’obertura del parc aquàtic Marineland, prevista per l’1 de juliol, i s’hi mantindrà fins a principis de setembre, quan el parc tanqui les seves portes.

Aquesta restricció de l’estacionament als veïns del barri s’aplica des de fa uns anys per garantir places d’aparcament als veïns de Sant Lluís davant l’arribada de visitants del parc.