URGENT

Adjudicats els primers 7.000€ pels ajuts socials contra els efectes de la pandèmia

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda la comissió que estudia les sol·licituds d’ajuda social per a famílies colpejades per la covid19 va resoldre les primeres 11 demandes presentades a aquesta línia d’ajuts municipals.

La comissió va estimar 8 d’aquestes sol·licituds adjudicant els primers 7.000€ en ajuts. Les altres 3 demandes van ser desestimades per diferents motius.

Fins a finals d’aquest mes de juny es poden presentar les demandes per aquestes ajudes per a famílies que hagin patit pèrdues econòmiques degut a la pandèmia entre el juny de l’any passat i el març d’enguany, ja sigui perque es van haver perdut la feina, per estar inclòs en un ERTO ,  persones amb contracte fix discontinu que reben la prestació extraordinària o treballadors empleats per una altra persona. Cada sol·licitud aprovada aconseguirà entre 500 i 1.000€ d’ajuda i, en total, l’Ajuntament preveu destinar 150 mil euros.

La comissió que estudia les demandes s’anirà reunint periodicament per anar resolent els expedients presentats. De fet ja està a punt la segona trobada amb 11 noves sol·licituds presentades.

Paral·lelament està en marxa una segona línia d’ajuts destinada a empreses i autònoms afectats per les mesures anticovid. 

Poden demanar aquestes ajudes tots aquells negocis afincats a Palafolls que van haver de tancar pel fet de no ser activitats essencials en qualsevol moment  entre juny de l’any passat i aquest mes de maig, així com els que van poder continuar amb la seva activitat, per ser considerats essencials, però que van tenir pèrdues superiors al 40% respecte el mateix període de l’any anterior.

Segons les bases de la convocatòria, aquestes ajudes preveuen un màxim de 125  subvencions de 800 euros pels sol·licitants que compleixin amb els requisits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics