radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Palafolls oferirà un nou curs de monitor de lleure des de Can Batlle

Palafolls oferirà un nou curs de monitor de lleure des de Can Batlle

COMPARTEIX-HO
, / 331 0
Foto: Esplai El Pas (@esplaielpas)

El local jove de Palafolls oferirà aquest proper estiu un nou curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil. L’activitat s’impulsarà des de Can Batlle amb la formació de l’escola Batibull, i es durà a terme entre els dies 5 i 17 de juliol de forma intensiva.

Al llarg d’aquests dies es faran un total de 100 hores presencials i 50 més de virtuals, amb un horari de 10 del matí a 2 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. En el cas del diumenge dia 11 es farà només horari de matí.

El curs es farà de forma similar a com va desenvolupar-se l’any passat, adaptat a les circumstàncies sanitàries actuals, i el seu format intensiu està pensat per a persones que tinguin disponibilitat total de matí i tarda.

En parla Marta Martí, dinamitzadora juvenil de Can Batlle.

El curs de monitor està estructurat en hores de teoria i també de pràctica. En aquest cas, però, el que s’ofereix a Can Batlle és la part lectiva. Un cop superada, els alumnes podran escollir l’àmbit que prefereixin per dur a terme les seves pràctiques, necessàries per l’obtenció final del títol.

Per inscriure’s al curs de monitor de lleure que ofereix aquest estiu Can Batlle cal contactar amb el local, des d’on es facilitarà la fitxa d’inscripció. Caldrà omplir-la degudament i retornar-la al local jove, i un cop confirmada la plaça es faran arribar les instruccions per realitzar el pagament abans del 2 de juliol. Les places estan limitades a 20 alumnes.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça plf.joventut@palafolls.cat o bé trucar al telèfon 673 28 31 30.