URGENT

Palafolls presenta el calendari de festes veïnals per aquest estiu

Compartiu aquesta història

St Lluís, Sta Maria, Mas Reixac i Sant Genís ja treballen en la seva festa veïnal

Durant els mesos d’estiu és quan els barris i urbanitzacions de Palafolls preparen les seves festes veïnals amb activitats populars i obertes a tota la ciutadania. Enguany l’Ajuntament ha agrupat totes les activitats previstes i consensuades amb les associacions de veïns. 

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament s’ha reunit ja amb les entitats veïnals per decidir les dates de les festes i començar a perfilar lñes activitats previstes a cada veïnat.

El calendari festiu començarà a Sant Lluís el cap de setmana del 19 i 20 de juny. El cap de setmana següent es farà la benvinguda a l’estiu amb el Fem Palafolls, amb un seguit d’actuacions musicals i fires comercials i botiga al carrer.

El 10 de juliol la festa es farà a Mas Reixach i no serà fins el 14 d’agost que Santa Maria celebrarà el dia de la seva patrona que s’allargarà fins el dia 15.

El calendari festiu  continuarà amb la Festa Major de Sant Genís, marcada pel cap de setmana del 21 i 22 d’agost amb diferents activitats al centre social i al voltant del poble de Sant Genís. 

Festa de Mas Reixach 2019

Dissabte següent, dia 28, es preveu fer una observació dels estels dalt del castell, a tocar de Mas Carbó i el calendari festiu acabarà amb la Festa Major de Palafolls que ja té dates. Segons ha fet públic l’Ajuntament, la festa d’enguany s’encentarà el 4 de setembre i durarà una setmana sencera, fins l’11 de setembre.

Totes les festes previstes compliran amb la normativa i caldrà reservar les entrades, majoritàriament gratuïtes, a través de la pàgina d’entrades de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics