URGENT

Santa Susanna acollirà els primers Fitness Sports Games

Compartiu aquesta història

El municipi veí serà l’amfitrió d’aquest certamen, que es durà a terme d’aquí a un mes, entre els dies 1 i 4 de juliol.

Segons informa el consistori susannenc, es tracta d’una experiència esportiva que va molt més enllà d’una simple competició de Bodybuilding i Fitness, ja que incorpora també tota mena d’esports i activitats en base a aquestes disciplines.

Durant aquell primer cap de setmana de juliol, a banda de la competició amateur de Bodybuilding i Fitness, s’hi faran també proves i activitats de les modalitat de Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Urban Dance, Zumba o Cross Training.

Segons informa l’Ajuntament de Santa Susanna, tot i que aquesta competició serà amateur, sí que es disputarà en un escenari propi de competicions professionals, amb l’assessorament i puntuació dels millors jutges federats. La destinació turística de Santa Susanna posarà a disposició dels participants del Fitness Sports Games els mateixos escenaris i equipaments esportius utilitzats en campionats com els Mundials IFBB 2020 o l’Arnold Classic Europe 2020.

L’esdeveniment està organitzat  per la World Fitness Union i la IFBB (International Bodybuilding and Fitness Federation), amb la col·laboració de la destinació turística de Santa Susanna. De fet, el municipi ja va acollir a mitjans d’aquest mes de maig el congrés europeu d’aquesta federació esportiva d’enguany, amb la participació de més de 1.300 atletes de 52 federacions d’arreu d’Europa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics