URGENT

Can Batlle ofereix espais d’estudi per a la selectivitat

Compartiu aquesta història

En 15 dies els joves que han acabat 2n de batxillerat i que volen accedir a la universitat el curs vinent, hauran de superar les PAAU, les proves d’accés a la universitat, també conegudes com a selectivitat.

El local jove de Can Batlle, atenent a les demandes dels propis estudiants,  posarà a disposició dels joves diferents espais on poder estudiar tranquils de cara a superar amb èxit aquestes proves.

Can Batlle té diferents sales habilitades per poder estudiar i canviar d’ambient. És el segon any que s’obre Can Batlle per poder estudiar per la selectivitat. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de juventud de Palafolls

Al local jove hi trobaran un espai ampli, còmode i acollidor per poder estudiar  amb taules cadires i connexió a internet.

Enguany la demanda dels joves es centra bàsicament en horari de matí, així que a partir d’avui i fins el dia abans de les primeres proves Can Batlle romandrà obert de 9 a 14h. En el cas que els estudiants necessitessin altres horaris, el local jove s’hi podria adaptar.

Per accedir a aquestes sales d’estudi és preferible que es reservi plaça amb anterioritat a través del whatsapp de Can Batlle o a través de les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics