radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25 -14:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00-15:00
Inici » La festa de benvinguda a l’estiu de Palafolls incorpora botigues al carrer

La festa de benvinguda a l’estiu de Palafolls incorpora botigues al carrer

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 240 0

El consistori anunciava fa dues setmanes l’organització d’un esdeveniment per donar la benvinguda a la temporada d’estiu. Sota el nom de “Fem Palafolls” -l’eslògan amb el qual també s’ha volgut promoure el comerç local- l’Ajuntament palafollenc prepara diverses activitats durant els dies 25, 26 i 27 de juny, just després de Sant Joan.

A les propostes ja anunciades fa quinze dies pel consistori, avui s’ha conegut també la inclusió de botigues al carrer com a part de la programació dels actes.

D’aquesta manera, el programa complet promourà el comerç local amb els establiments i també l’oferta gastronòmica del municipi, el nou mercat Fora Estocs del Molí d’en Puigvert i concerts. En aquest últim cas, el Fem Palafolls comptarà amb les actuacions de Gemma Humet -el divendres- Doctor Prats -el dissabte- i Miquel Abras -que tancarà l’esdeveniment el diumenge.

Tot i que de moment no se’n coneixen més detalls, des del consistori s’ha explicat que properament es donarà a conèixer la resta d’informació sobre el Fem Palafolls, com es durà a terme i quins seran els espais concrets de les activitats proposades.

Les entrades per assistir als concerts es podran reservar al web entrades.palafolls.cat a partir del dimarts 1 de juny.

Cartell: Ajuntament de Palafolls