URGENT

Una 30a de veïns han demanat participar demà del procés de barris a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Demà dimecres, a la tarda, es farà el primer procés participatiu de barris, l’aposta de participació ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls per aquest any.

Es tracta de trobades amb els veïns per tal de treballar conjuntament les necessitats de cada àmbit i, un cop detectades aquestes necessitats, establir les prioritats. Amb el llistat a la mà i sempre segons disponibilitat econòmica de l’Ajuntament, es començarà a fer actuacions.

És una manera d’implicar i empoderar la ciutadania a l’hora d’identificar els problemes i prendre decisions sobre les possibles solucions.

Justament el consistori ha volgut començar aquest procés per Sant Lluís, un àmbit molt poblat, i que, sovint, s’ha mostrat queixòs sobre la situació general del barri.

Tot i això, a falta de poques hores per començar la primera trobada, només s’han inscrit una 30a de veïns i veïnes de la zona per prendre part del procés.

Per fer-ho cal ser veí del barri i apuntar-se al web de l’Ajuntament de Palafolls.

La trobada que donarà el tret de sortida del procés participatiu a Sant Lluís es farà demà a les 6 de la tarda presencialment al Forroll, on es compliran totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la covid19.

Un cop s’inicii el procés participatiu a Sant Lluís, es preveu que es vagin fent en altres barris i àmbits del nostre municipi per anar establint les prioritats i possibles actuacions en els propers mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics