Detenen a Pineda dos homes per estafar-ne un altre amb el mètode dels bitllets tintats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Pineda, van detenir aquest dilluns a dos homes de 35 i 34 anys, veïns de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa usant el mètode conegut com els “bitllets tintats”. Segons informen els Mossos, aquest tipus d’estafa consisteix a demanar diners a la víctima assegurant-li que els doblarà o triplicarà mitjançant la còpia dels bitllets amb uns procediments químics.

Els Mossos han explicat que un agent va rebre avís de la Policia Local de Pineda de Mar que un home havia estat estafat. La víctima tenia un local en traspàs i dues persones s’hi van interessar, i arran del contacte els havia entregat 17.200 euros, amb la promesa que rebria la quantitat doblada o triplicada i que es veurien poca estona després en un lloc proper. Un cop van marxar, l’home va sospitar que l’havien enganyat i va avisar la Policia Local.

El grup Fura dels Mossos d’Esquadra de Pineda va organitzar una vigilància discreta i de paisà a la zona on s’havia de produir la cita. Un cop presentats allà, els agents van poder comprovar com els dos homes duien una bossa amb pots coberts amb paper d’alumini, un termòmetre digital, guants de làtex, un rotlle de paper d’alumini, una bossa transparent amb pols blanca i una xeringa. Durant l’escorcoll també es va detectar que els dos homes duien a sobre 880 euros repartits en diverses butxaques.

Per tot plegat, els Mossos van detenir els dos individus per un presumpte delicte d’estafa, i van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, qui va decretar la llibertat amb càrrecs per tots dos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics