URGENT

El Maresme torna a ser present a la Fira Internacional de Turisme

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme  és un dels organismes participants a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que va inaugurar-se aquest dimecres i que s’allargarà fins diumenge.

En aquesta fira, considerada un dels certàmens turístics més importants del món on hi participen milers d’empreses i agents turístics, el Maresme s’hi presenta amb l’oferta de turisme de tots els municipis de la comarca.

Segons el president del Consorci de Promoció turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, que el Maresme participi a Fitur significa “estar als focus més mediàtics i més importants del turisme a l’Estat espanyol”, i ho considera una “bona oportunitat per tenir presència amb els operadors, els turoperadors i a les representacions institucionals d’arreu de l’Estat”.

A banda del Consorci, també s’han promocionat a Fitur municipis maresmencs com Santa Susanna i Calella, que en anteriors ocasions ja han participat al certamen.

En l’edició 2021 d’aquesta fira, i com a mesura anti-Covid, s’ha prioritzat la informació amb codis QR per tal d’evitar l’intercanvi de papers. L’esdeveniment també ha comptat amb altres mesures de seguretat contra el coronavirus, com l’ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic o l’obligatorietat de fer-se una PCR o un test d’antígens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics