URGENT

250 infants demanen plaça al Casal d’Estiu municipal

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns es tancava el període de preinscripcions per l’activitat estival que organitza l’Ajuntament i el consistori ha rebut 250 sol·licituds de plaça.

Ara l’àrea d’ensenyament està estudiant aquestes demandes per analitzar els torns més sol·licitats i els possibles grups a consolidar i poder oferir.

La previsió inicial del consistori era de 160 places per torn, és a dir 160 per participants de juliol matí, 160 a la tarda i el mateix per a l’agost.

Tot i això, segons ha pogut saber Ràdio Palafolls, i com ja és habitual, la major demanda es concentra en el torn de juliol matí i, especialment, la primera quinzena.

A l’altra banda de la balança hi ha els torns de tarda, que podrien no arribar al mínim per poder consolidar l’oferta i, per tant, si no hi ha prou demanda es podrien no ofertar.

De tota manera ara el consistori està avaluant les demandes per poder articular l’oferta final i, de retruc, saber quants grups es crearan i quants monitors i responsables d’activitats es necessitaran.

A partir de demà s’espera que es publiquin els llistats provisionals d’admesos al casal i s’obrirà un període de 5 dies per presentar al·legacions.

La setmana vinent s’iniciarà el procés de matrícula definitiu, amb el pagament de l’import de l’activitat, que es podrà formalitzar fins el dia 10 de juny.

El casal es farà de l’1 de juliol al 31 d’agost a les instal·lacions de l’escola Les Ferreries i amb torns quinzenals de matí i tarda i amb preus que oscil·len entre els 42€ que costen 15 dies a la tarda i els poc més de 45€ que costen 15 dies al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics