URGENT

El PSC demanarà al ple la reobertura de la piscina

Compartiu aquesta història

Ho farà a través d’una moció al ple d’aquest dijous al vespre i que han publicat a través de les seves xarxes socials.

Els socialistes volen denunciar amb la moció el que consideren una decisió “unilateral i arbitrària” del govern d’ERC de no obrir la piscina aquest estiu; una decisió que pel PSC demostra manca d’informació, transparència i participació ciutadana. 

Els socialistes titllen d’“inversemblants, improvisades i inviables” les explicacions i les alternatives donades pel govern des de l’anunci de la no obertura de la piscina en el passat ple d’abril.

Acusen a ERC de voler confondre als palafollencs per guanyar temps i justificar la decisió de no obrir la instal·lació, una decisió que qualifiquen de despropòsit.

En el text de la moció, el PSC recorda al nou govern que Palafolls té molts equipaments, que cal invertir en manteniment i que no és una despesa, sinó una inversió.

Sobre l’alternativa del Marineland, els socialistes acusen a l’administració de fer publicitat gratuïta al parc aquàtic per omplir-lo, i creu que tancar un equipament públic per afavorir-ne un de privat és “una mala notícia”.

La moció reclama al govern que reflexioni i empatitzi amb joves i no tant joves que es quedaran sense piscina aquest estiu, i que acceptin l’error que ha suposat anunciar la no obertura de la instal·lació aquest estiu.

El text, que es debatrà dijous al vespre, també demana a l’equip de govern que tingui en compte les entitats i als veïns del poble, recordant que l’Ajuntament, com la piscina, és de tots.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics