radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Cicle dedicat als voluntaris de la pandèmia amb videocàpsules i una exposició fotogràfica

Cicle dedicat als voluntaris de la pandèmia amb videocàpsules i una exposició fotogràfica

COMPARTEIX-HO
, / 253 0

Aquest cap de setmana ha fet un any que una delegació de Palafolls, encapçalada per l’alcalde, va lliurar a l’Hospital de Calella material sanitari elaborat pels voluntaris de Palafolls. Entre aquest material hi havia un miler de barrets pels facultatius decorats amb dibuixos pintats pels infants de la nostra vila.

Ara l’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que està preparant una exposició fotogràfica sobre les vivències d’aquells dies de confinament, solidaritat i de voluntariat.

De moment el consistori no ha avançat res més, però si que ha volgut recordar aquella entrega de material sanitari de fa un any. Ho ha fet aquest dissabte amb la publicació d’un vídeo amb imatges d’aquells dies. Es tracta d’un vídeo que obre un cicle que l’Ajuntament ha anomenat “Palafolls, gràcies a tu”, amb el que vol homenatjar la tasca dels voluntaris en aquelles setmanes més dures de la pandèmia.

Aquest cicle constarà de càpsules de testimonis d’aquells dies que es podran visualitzar cada dimarts al canal de YouTube i les xarxes socials de l’Ajuntament de Palafolls. Es preveu que cada dimarts s’estrenin 3 càpsules amb testimonis.

Dins d’aquest cicle s’inclourà l’exposició fotogràfica que es preveu inaugurar en les properes setmanes