radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Els hospitals de Blanes i Calella permetran l’entrada matí i tarda d’un acompanyant per pacient no covid a partir de demà
, / 206 0 0

Els hospitals de Blanes i Calella permetran l’entrada matí i tarda d’un acompanyant per pacient no covid a partir de demà

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Els hospitals de Blanes i Calella permetran l’entrada matí i tarda d’un acompanyant per pacient no covid a partir de demà

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor dels hospitals de la nostra zona, ha anunciat que a partir d’aquest dilluns 17 de maig es tornaran a permetre les visites als pacients no covid ingressats als centres de Blanes i Calella tant en torn de matí com de tarda.

Fins ara, recorda l’ens sanitari, només es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins d’una de les franges horàries establertes, és a dir, d’1 a dues del migdia o bé de 7 a 8 del vespre. D’aquesta manera, la restricció només permetia acudir-hi una vegada al dia, al torn de matí o de tarda. A partir de dilluns, però, un mateix acompanyant podrà accedir a l’hospital tant al torn del matí com també al de tarda, amb el mateix horari d’1 a dues del migdia i de 7 a 8 del vespre.

La corporació recomana que, per tal de minimitzar riscos, l’acompanyant continuï sent sempre la mateixa persona. A la vegada, l’ens sanitari continuarà aplicant les recomanacions higièniques generals, com són l’ús constant de la mascareta quirúrgica, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre i mantenir la distància de seguretat.

Segons afirma la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el canvi de les visites s’ha pogut introduir gràcies al descens en el nombre de casos per coronavirus als centres hospitalaris de la Corporació.