URGENT

Les Green Pala reben demà el premi pel projecte de recuperació d’El Molí d’en Puigvert

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

Les joves palafollenques van ser un dels 5 grups d’arreu de Catalunya que van endur-se el reconeixement del certamen Joves pel Demà, impulsat per Fundesplai i el Diari ARA, i que demà farà una cerimònia d’entrega de forma telemàtica.

De fet, les circumstàncies imposades per la pandèmia de la Covid-19 han obligat a l’organització de Joves pel Demà haver de replantejar la part del premi que incloïa una estada formativa de cap de setmana amb experts en sostenibilitat.

Ho ha explicat, en declaracions a aquesta emissora, Marc Alcaraz, coordinador del projecte Joves pel Demà.

Les Green Pala van obtenir més de 2.000 “m’agrada” al seu vídeo a YouTube en què presentaven el projecte de recuperació i conservació de l’espai natural que envolta el Molí d’en Puigvert, i que tot just fa una setmana arrencaven amb una neteja de l’indret.

Tot i que la situació actual hagi obligat a apostar pel format virtual en alguns dels aspectes, segons Alcaraz això també afavorirà el seguiment dels diferents projectes guanyadors del certamen.

Després de la primera neteja impulsada el cap de setmana passat, el projecte de les Green Pala seguirà amb un camp de treball de diversos dies aquest estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics