URGENT

La Diputació remodelarà l’accés de vianants al Geriàtric

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament arreglarà l’aparcament de sorra de la Figuerassa

L’Ajuntament de Palafolls ha donat el vist-i-plau al projecte redactat per la Dipuactió de Barcelona per tal de condicionar l’accés de vianants al geriàtric de Palafolls.

En concret es preveu habilitar voreres a banda i banda de la via en el tram on es troba el centre residencial.

També es pintarà un pas de vianants, degudament senyalitzat amb llums, que unirà les dues voreres per permetre l’accés segur per a vianants.

Aquesta actuació també comptarà amb nous fanals que il·luminin el pas d’una banda a l’altra i d’un condicionament de l’actual estacionament de vehicles de sorra, a tocar de la Figuerassa, i d’un accés que salvi el desnivell entre l’aparcament i la via.

Ho explica Francesc Alemany, alcalde de Palafolls.

Aquesta actuació permetrà travessar la carretera amb més seguretat, tal i com demanaven més de 900 signatures recollides pel geriàtric fa més d’un any.

L’actuació anirà a càrrec de la Diputació de Barcelona, que és la titular de la via, mentre que l’Ajuntament s’haurà d’encarregar de l’anivellament de l’aparcament i del condicionament de l’accés que ha de connectar amb la vorera. Amb aquesta actuació l’alcalde espera millorar la seguretat dels qui visiten el centre residencial.

Ara com ara, la Diputació haurà de licitar aquestes obres que podrien començar en les properes setmanes o mesos, mentre que paral·lelament el consistori haurà d’avaluar la seva actuació a l’aparcament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics