radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » S’obren els ajuts socials pels afectats econòmicament per la Covid-19

S’obren els ajuts socials pels afectats econòmicament per la Covid-19

COMPARTEIX-HO
, / 369 0

Aquest mes de maig s’han obert les ajudes per fer front a les pèrdues econòmiques derivades del coronavirus, adreçades a palafollencs i palafollenques afectats per aquesta circumstància.

En concret, segons la resolució de les subvencions, se’n poden beneficiar aquelles persones que hagin patit pèrdues econòmiques degut a la pandèmia entre el 21 de juny del 2020 i el 31 de març d’enguany, i que compleixin diferents requisits. Entre aquests, cal que siguin persones desocupades derivades de les mesures anti-Covid; treballadors afectats per un ERTO derivat de la Covid-19; persones amb contracte fix discontinu que reben la prestació extraordinària, així com treballadors empleats per una altra persona. Queden exclosos d’aquesta convocatòria les persones jurídiques o treballadors autònoms, els quals poden acollir-se a les subvencions pel sector econòmic de Palafolls. Entre altres requisits, cal també que el sol·licitant sigui major d’edat i estigui empadronat a Palafolls.

Com ja havia avançat el consistori, l’import total que es destina a aquesta nova línia d’ajuts és de 150 Mil euros, i l’import de la subvenció atorgada per beneficiari serà de mínim 500 euros i de màxim 1.000.

La presentació de sol·licituds es pot fer ja a través de la seu electrònica del web www.palafolls.cat, amb temps per fer-ho fins el dia 30 de juny.

Segons s’indica a la resolució, aquest ajut és compatible amb qualsevol altra subvenció, prestació, subsidi o ajuda destinada a la mateixa finalitat, sempre que es comuniqui a l’Ajuntament de Palafolls i sempre que es compleixi el requisit de no superar l’import total de les diferents subvencions la suma total de la despesa objecte de la subvenció.

Per a més informació, es pot consultar el portal web municipal www.palafolls.cat.