radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimarts, 23:00 -23:30

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Palafolls en Comú indignat perquè un empleat municipal els confon amb una empresa

Palafolls en Comú indignat perquè un empleat municipal els confon amb una empresa

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 853 0

La formació morada ha emès un comunicat on vol mostrar el seu malestar, la seva indignació i la seva incredulitat després que un treballador de l’Ajuntament confongués la formació política amb una empresa en el decurs d’una atenció telefònica amb un representant del partit.

Sempre segons el comunicat, aquest representant en nom de Clara Hidalga, regidora portaveu dels comuns, va efectuar una trucada al consistori per demanar informació entorn a unes instàncies i quan es va identificar com a responsable de Palafolls en Comú, l’empleat va confondre el partit amb una empresa.

El comunicat de Palafolls en Comú

Els comuns carreguen contra el treballador ja que consideren que qui treballa a primera línia de contacte amb la ciutadania hauria de conèixer els partits polítics i els representants.

Per tot plegat,  parlen de “negligència increïble”, però deriven aquesta negligència cap a una possible manca de formació dels treballadors municipals, a qui recorden que la formació és un dret i una obligació de l’administració en la que exerceixen  com a treballadors públics.

Els comuns acaben el seu comunicat públic a les xarxes socials recordant que els sous dels treballadors públics surten de la ciutadania i que se’ls és exigible “un coneixement previ”.