radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » L’Ajuntament repensa l’Skate Park i hi posarà una guingueta a l’estiu

L’Ajuntament repensa l’Skate Park i hi posarà una guingueta a l’estiu

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 443 0

L’espai conegut com l’Skate Park està tancat al públic des de fa uns mesos arran de les mesures anti-Covid, però la intenció de l’Ajuntament de Palafolls és repensar-lo i dotar-lo de noves infraestructures que permetin dinamitzar l’espai, especialment pels joves.

En aquest sentit, el consistori ha previst la instal·lació d’una guingueta o petit bar que ofereixi servei els caps de setmana de juny i diàriament durant els mesos de juliol i agost.

De fet, ara l’ajuntament està buscant qui vulgui portar aquesta guingueta. Els interessats poden presentar ofertes fins la setmana que ve al consistori. Aquest bar podrà tenir servei de terrassa i el concessionari haurà de comprometre’s a realitzar determinades tasques de consergeria, neteja i manteniment de l’Skate Park.

Estat actual de l’Skate, que ara es revitalitzarà. RP

A més, l’Ajuntament està estudiant des de fa temps la incorporació de nous elements lúdics que ajudin a potenciar aquest espai; un objectiu al qual la guingueta pot ajudar ja aquest mateix estiu. De fet, segons fonts properes a l’Ajuntament, la previsió és poder revitalitzar l’Skate Park de cara a les properes setmanes.

Aquesta revitalització es farà en els terrenys de titularitat municipal, i arribarà un any després que el consistori eliminés una pista esportiva que es trobava en terrenys d’un particular i que costava 11.000€ anuals de lloguer.