URGENT

L’atur baixa a Palafolls per tercer mes consecutiu

Compartiu aquesta història

Segons les últimes dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat, Palafolls ha registrat aquest mes d’abril passat 668 persones en situació d’atur. Són 25 persones menys que les que es registraven el mes de març, i la xifra actual se situa a nivell de l’estiu passat, quan encara no s’havia arribat al llindar dels 700 desocupats.

Amb la rebaixa d’aquest abril, Palafolls acumula ja 3 mesos consecutius amb un atur que disminueix, tot i que encara està lluny dels nivells registrats prèviament a la pandèmia, amb xifres per sota de les 600 persones.

La reducció de l’atur de l’últim mes és també notable a altres municipis del voltant, com Malgrat de Mar, on l’abril s’ha tancat amb 37 persones menys a les llistes de l’atur i un total actual de 1.395 veïns i veïnes sense feina. A Tordera, en canvi, la xifra s’ha mantingut pràcticament invariable, amb una sola persona menys en situació de desocupació i un total de 1.470 persones a l’atur.

A santa Susanna, l’atur baixa ara en quatre persones, situant el total de 241 habitants en situació de recerca de feina, i a Pineda la desocupació ha disminuït en 43 persones, i ara són 2.726 les que es registren a les llistes de l’atur. A la ciutat veïna de Blanes, la reducció de l’atur també és significativa aquest abril, després que ara s’hi registrin gairebé un centenar de persones menys, amb un total de 3.553 habitants en situació de desocupació.

Amb les dades de l’abril damunt la taula, s’observa com en el global de la comarca del Maresme es registren ara 430 persones menys en situació d’atur, amb un total actual de 30.291 persones sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics