URGENT

Comença la preinscripció pel casal d’estiu

Compartiu aquesta història

Del 3 al 17 de maig de forma telèmàtica i a partir de demà de forma presencial

Des d’avui i fins el proper dia 17 es pot presentar la preinscripció de forma telemàtica, a través del portal web www.palafolls.cat. A més, s’han habilitat 2 dies per poder atendre sol·licituds presencials. Serà demà dimarts i el dia 13 de maig, però en aquest cas caldrà cita prèvia amb l’OAC.

El casal donarà servei a infants amb edat escolar, de 3 a 12 anys, i de nou estarà marcat per les restriccions anticovid. Ja l’any passat es va fer amb moltes mesures de seguretat i es va poder desenvolupar amb certa normalitat.

El casal d’estiu s’ofereix com és habitual, amb torns de matí i tarda i amb la possibilitat de triar un mes sencer o, des de l’any passat, també es pot triar per quinzenes.

Preus de 2021

Un any més els preus estan marcats precisament per quinzenes. Una quinzena al matí costa poc més de 45€, mentre que a la tarda costa 42€. 

A més caldrà pagar 21€ en concepte de samarreta i sortides,

Es pot, a més, sol·licitar els serveis de menjador i d’acollida al matí o al migdia. Són serveis extres i que estan subjectes a un nombre mínim de participants.

La previsió que fa el consistori és d’unes 160 places, però precisament calen les preinscripcions per poder afinar els grups d’infants, el nombre de monitors i poder organitzar el casal d’enguany.

Tot just la setmana passada prop d’un centenar de famílies van assistir a la reunió informativa que es va fer al teatre de Palafolls amb dues sessions i en les que es van explicar les principals informacions de l’activitat.

Un cop acabada la preinscripció, es publicaran les llistes i a finals de maig es preveu que es pugui iniciar la matrícula i el pagament de l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics