URGENT

Cap de setmana amb més sancions per incompliment del toc de queda i 3 accidents de trànsit

Compartiu aquesta història

El cap de setmana que hem deixat enrere ha estat el primer amb l’aixecament de les restriccions del confinament comarcal, que ha deixat d’aplicar-se des de ja fa una setmana.

Tot i així, la Policia Local de Palafolls ha seguit duent a terme controls i patrullatge al municipi per tal de detectar les infraccions del toc de queda nocturn, que de moment -i almenys fins el proper 9 de maig- segueix en vigor.

Segons ha explicat Miguel Ángel Marín, aquest cap de setmana passat s’han aixecat una dotzena de sancions, la majoria relacionades amb l’incompliment de la restricció de mobilitat nocturna.

Segons ha informat també Marín, pràcticament s’han registrat el mateix número de sancions per incompliment del toc del queda nocturn amb l’aturada de vehicles als controls que les que s’han aixecat a partir del patrullatge fet arreu de Palafolls.

A banda de les actuacions del cos policial palafollenc en matèria de restriccions anti-Covid, aquest cap de setmana també ha calgut intervenir en 3 accidents de trànsit que s’han produït al terme municipal de Palafolls, i que ara s’estan investigant a nivell policial. Un d’aquests sinistres, segons ha informat Marín, va tenir lloc al camí antic de Tordera, s’hi van veure implicats dos vehicles i un dels conductors va fugir de la zona.

La restricció de la mobilitat nocturna, en marxa des del mes d’octubre, es mantindrà en vigor, almenys, fins el proper 9 de maig, coincidint amb la fi de l’estat d’alarma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics