radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » La Policia Local de Blanes converteix en itinerant la seva formació viària entre els alumnes del municipi

La Policia Local de Blanes converteix en itinerant la seva formació viària entre els alumnes del municipi

COMPARTEIX-HO
, / 141 0

El cos local de seguretat blanenc, igualment com fa també la Policia Local de Palafolls, impulsa diferents activitats per tal de formar els escolars de la ciutat en l’educació viària i la mobilitat segura.

Arran de la Covid-19, però, els alumnes no van als circuits de pràctiques com feien abans, sinó que ara és la Policia Local de Blanes la que instal·la aquest parc de forma itinerant a cada escola del municipi.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, les classes de mobilitat segura de la Policia Local són un dels serveis més veterans que ofereix el cos a la ciutadania, ja que porta gairebé 40 anys duent-les a terme.

El consistori ha explicat que l’equip de la Policia Local de Blanes que s’encarrega dels cursos de Mobilitat Segura ha estudiat anteriorment sobre el terreny cadascun dels espais de què disposen els centres escolars, i han adaptat el circuit de pràctiques a cada espai, en alguns casos fent-ho a places properes.

El cos de la Policia Local de Blanes està molt convençut de l’eficàcia d’aquest servei, principalment perquè considera que ajuda en la prevenció d’accidents de circulació i la lluita contra la xifres de víctimes a la carretera. En aquest sentit, els agents del cos consideren que és necessari transmetre des de petits els hàbits i valors que contribueixen a desenvolupar entre els escolars “una consciència cívica i ciutadana”.