radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Inici » La Biblioteca de Malgrat celebrarà, aquest any sí, els seus 50 anys

La Biblioteca de Malgrat celebrarà, aquest any sí, els seus 50 anys

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 155 0
Foto: Arxiu de Malgrat de Mar

El servei de biblioteca del municipi veí de Malgrat de Mar va celebrar el passat 2020 les seves 5 dècades d’història. La biblioteca es va inaugurar el dia 16 d’agost del 1970, amb el nom de Biblioteca Popular i ubicada al primer pis de l’escola pública Mare de Déu de Montserrat del carrer de les Escoles.

L’aniversari, que coincidia l’any passat també amb els vint anys de l’estrena de l’edifici de la Cooperativa com a seu de la biblioteca, no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia, i ara el consistori malgratenc vol recuperar-ne els actes.

D’aquesta manera, demà divendres, la pista polivalent del costat del Camp Municipal d’Esports acollirà l’acte de celebració dels 50 anys de la Biblioteca de Malgrat, i que comptarà amb la presència de l’animador Pep Callau, l’escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell.

L’acte inclourà la projecció d’un vídeo que repassa els cinquanta anys d’història de l’equipament.

En parla Ester Pascual, bibliotecària de Malgrat de Mar.

A banda de la presentació, que anirà a càrrec de Callau, Màrius Serra i Roser Calafell oferiran una activitat anomenada “La riquesa de la llengua, més vella que l’anar a peu”, i que segons el consistori malgratenc s’adreça “a curioses i curiosos d’entre 8 i 98 anys”.

Pascual destaca que l’acte fa pràcticament un any que s’està preparant, amb totes les dificultats que la pandèmia ha imposat per la seva organització, però finalment demà podrà ser una realitat.

Per a poder assistir a aquest acte de celebració cal reservar entrada prèviament, una mesura que s’ha adoptat davant la Covid-19. Podeu fer-ho aquí: La riquesa de la llengua, més vella que l’anar a peu”, amb l’escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell