URGENT

Palafolls acull una nova jornada de treball de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Compartiu aquesta història

El Teatre de Palafolls ha acollit aquest dilluns al vespre una nova trobada de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, la iniciativa que s’impulsa amb la voluntat de posar en valor i promocionar la zona d’horta de la nostra zona.

Ja fa mesos que s’està treballant en la creació de la marca, amb el logotip i una pàgina web, amb la intenció de presentar-ho tot plegat de cara al mes de juny.

De fet, la reunió d’ahir va servir, precisament, per acabar de discutir com s’organitzarà i com es durà a terme l’acte de presentació de l’espai agrari, un cop feta la feina prèvia durant tots aquests darrers mesos.

En parla Aleix Freixa, regidor de Pagesia de l’Ajuntament de Palafolls.

La trobada d’ahir al teatre palafollenc va reunir a representants polítics dels ajuntaments implicats en el projecte, representants del sector agrari i també tècnics de la Diputació de Barcelona.

Segons explica Freixa, encara no hi ha una data concreta fixada per la presentació, però la intenció continua essent la de fer-la a principis de juny.

La trobada d’aquest dilluns, doncs, ha servit per polir els darrers detalls de la presentació d’aquest nou espai, on s’hi ha adherit els municipis de Palafolls, Tordera, Malgrat de Mar, Santa Susanna i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics