URGENT

El consistori continua estudiant les alternatives per oferir servei de piscina aquest estiu

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha estat entrevistat aquest migdia per aquesta emissora sobre la situació de la piscina municipal, que no obrirà aquesta propera temporada estival.

El govern es manté en aquesta opció anunciada al ple de dijous, i que ha generat polèmica i protestes entre la ciutadania, els partits de l’oposició i diverses entitats veïnals. Els arguments, segons Alemany, continuen essent els mateixos, afirmant que no s’obrirà per qüestions econòmiques i de manteniment, principalment. Segons insisteix l’alcalde, que s’hagi arribat a aquest punt és degut a una suma de tots els factors, i no respon exclusivament al dèficit de l’equipament.

Alemany insisteix en què les mesures que cal prendre a la piscina ja fa temps que s’havien d’impulsar, i afirma que l’oposició que anteriorment estava al govern n’és conscient.

A la vegada, l’alcalde assegura que algunes entitats veïnals que han protestat contra el tancament de la piscina d’aquest estiu estan “molt polititzades”.

L’ajuntament ja avançava ahir que s’ha arribat a un principi d’acord amb l’hostal Solfina per poder disposar de la seva piscina, tot i que encara falta concretar de quina manera i amb quines condicions. Mentrestant, el consistori continua estudiant les diferents alternatives, que també passen per optar per un transport a la platja, acords amb altres ajuntaments de la zona o bé arribar a un acord amb el parc aquàtic Marineland.

Recupereu aquí l’entrevista sencera a l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, sobre la piscina:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics