radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Els primers equips de futbol i futbol sala encadenen una nova victòria i el Sots-25 de bàsquet torna a caure

Els primers equips de futbol i futbol sala encadenen una nova victòria i el Sots-25 de bàsquet torna a caure

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 119 0

La jornada del passat cap de setmana ha deixat bons resultats pels principals equips del futbol i el futbol sala de Palafolls.

L’Amateur de Quarta Catalana del CD Palafolls jugava dissabte al camp del Lloretenc 2016, un partit que no va veure gols fins pràcticament al final. Va ser al minut 85 quan Joan Romero aconseguia marcar el 0 a 1 que donaria la victòria als palafollencs, amb la qual se situen ara en 10a posició, just per sota del seu rival aquest dissabte.

Una de les creus de la jornada, però, la vivia l’equip del Juvenil de Segona Divisió, que queia a casa el Sant Celoni per 5 a 1. L’Infantil, per la seva banda, aconseguia imposar-se per 2 a 3 al camp del Penya Blaugrana de Gualba, i el Benjamí també feia un bon paper guanyant ahir diumenge fora de casa contra el Malgrat per 1 a 5.

En bàsquet, l’equip del Sots-25 va caure per 86 a 39 a la pista del CB Blanes, en un partit en què els locals van dominar en tot moment.

Pel que fa al futbol sala palafollenc, el primer equip del San Luis va aconseguir una victòria d’autoritat amb un marcador de 8 a 3 davant el Blanesport 83, amb gols de Cabezas, Serra, Fernández, Sánchez -que va fer un hat-trick- i Manzanares. Amb aquest resultat els palafollencs se situen segons amb 10 punts, empatats amb el seu rival blanenc i a només 5 punts del líder, el Girona.

També va guanyar aquest cap de setmana l’equip Juvenil de Primer Divisió, que va imposar-se a la pista de l’Interesportiu Malgrat per 1 a 2.