URGENT

Creixen les protestes per la no obertura de la piscina aquest estiu

Compartiu aquesta història

Des que dijous al vespre l’equip de govern municipal va informar en el ple municipal que enguany no s’obrirà la piscina, les protestes han anat en augment.

Molts palafollencs han reivindicat l’obertura d’aquesta instal·lació amb pancartes als seus balcons amb frases com “Salvem la piscina” o “la piscina és de tots”.

També s’ha creat un grup de Facebook des d’on es vehiculen les protestes i 3 associacions de veïns de Palafolls han expressat la seva preocupació i estan estudiant quines accions s’han de fer per resoldre la situació, segons exposen,  de “forma satisfactòria per a tothom”. Són les associacions de veïns del Centre de Santa Maria i la de Sant Lluís.

També els partits de l’oposició han incrementat les seves crítiques aquest cap de setmana. Tant el PSC com Palafolls en comú han publicat vídeos a les xarxes criticant la decisió del govern municipal de no obrir la piscina.

El PSC acusa al govern d’Esquerra de demagog i li recorda que la piscina és un servei, segons els socialistes, obligatori i que no ha de donar benefici, ja que l’Ajuntament no és una empresa. Escoltem Rosa Garcia i Martí Victòria.

Per la seva banda, la portaveu de Palafolls en Comú, Clara Hidalga en el seu vídeo assegura que la piscina és un bé per a tothom i carrega contra Esquerra per no haver fet res en aquests dos anys a la piscina.

Per la seva banda totes les forces polítiques i associacions de veïns han lamentat i denunciat els actes incívics i vandàlics que també s’han produït en les últimes hores. En aquest sentit s’han fet pintades en espais públics reclamant l’obertura de la piscina i també l’habitatge de l’alcalde de Palafolls ha rebut actes vandàlics per part de desconeguts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics