radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Inici » Impulsen un concurs fotogràfic per promoure la cultura al Maresme

Impulsen un concurs fotogràfic per promoure la cultura al Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 134 0

Sota l’etiqueta #culturamaresme2021, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha impulsat un certamen virtual que vol trobar les millors fotografies culturals de la comarca.

Segons el consorci, l’objectiu del concurs és donar a conèixer els recursos culturals que té el Maresme i reforçar el concepte que la cultura és segura; segons afirma l’ens, ho vol fer “a través de l’objectiu d’aquells que millor poden copsar la cultura local, com són els mateixos residents”.

En total, el certamen escollirà 3 fotografies, que seran premiades i que serviran per fer difusió als diferents suports del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, com són la pàgina web, les xarxes socials i material promocional.

El concurs ha arrencat a través d’Instagram aquest divendres, Diada de Sant Jordi, i s’acabarà el proper 10 de maig. No s’admetran al concurs fotografies publicades i etiquetades fora d’aquest període.

Els premis inclouran un menú amb les maduixes com a protagonistes, una visita guiada personalitzada als magatzems del Museu d’Arenys i una ruta indiana i el cementiri de Canet.