radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Inici » Les càmeres permeten a la Policia detenir a un fugitiu en situació de cerca i captura

Les càmeres permeten a la Policia detenir a un fugitiu en situació de cerca i captura

COMPARTEIX-HO
, / 407 0

La Policia Local de Palafolls ha detingut aquest dimecres a un home, de nacionalitat espanyola, que es trobava en situació de recerca i detenció.

Segons ha explicat el cos local de seguretat, la detenció es va poder realitzar gràcies a la utilització de les càmeres lectores de matrícules. Els aparells van detectar que la persona fugida es movia per Palafolls, després de passar pel municipi veí de Tordera.

Miguel Ángel Marín, sots-inspector de la Policia Local de Palafolls, explica que un cop detectada la presència de l’individu es va muntar un dispositiu per interceptar-lo, i que va permetre detenir-lo en qüestió de poc més d’un quart d’hora.

La detenció del fugitiu es va dur a terme ahir entre les 3 i les 4 de la tarda. La Policia Local de Palafolls afirma que les càmeres de videoviglància, que fa dos dies que tornen a funcionar després d’un període amb incidències, han estat “de gran ajuda” en aquest operatiu.