radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Ja es pot reservar plaça per les activitats de Sant Jordi a Palafolls
, / 378 0 0

Ja es pot reservar plaça per les activitats de Sant Jordi a Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Ja es pot reservar plaça per les activitats de Sant Jordi a Palafolls

Palafolls ja escalfa motors per la diada de Sant Jordi d’aquest proper divendres. El consistori ja va avançar la setmana passada tota la programació cultural, i aquests dilluns, s’ha obert ja el formulari al web www.palafolls.cat per poder assistir als actes.

Serà una diada doblement celebrada, ja que no només es faran actes el mateix divendres 23 d’abril sinó també l’endemà dissabte. Hi haurà un contacontes, poesia amb música, una ballada de gegants, un concert d’havaneres i la presentació de la nova revista “Vilelles” sobre el patrimoni local. Tots els actes seran gratuïts.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, recorda que cal reservar plaça per assistir a tots aquests actes.

Dins del portal hi apareixen els enllaços als diferents espectacles d’aquest Sant Jordi a Palafolls, i també s’especifica la normativa que caldrà seguir durant l’activitat. Durant el seu desenvolupament, si es surt del recinte, no es podrà tornar a entrar, i queda prohibit menjar, beure o fumar a tot l’espai on es faci l’espectacle. Cal ser puntuals, ja que un cop comenci l’espectacle, les places de qui no hi hagi arribat quedaran alliberades per poder omplir l’aforament.

Tot i que encara queden entrades i que el formulari s’ha obert tot just aquest dilluns a la tarda, Morales anima a la ciutadania a no esperar-se fins a últim moment a reservar les entrades, ja que l’aforament és limitat, en compliment de les mesures anti-Covid.

Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament s’han habilitat un total de 800 places entre els cinc espectacles programats, que es duran a terme al Parc de les Esplanes, a la gespa del Casal d’Avis del centre i també al Castell de Palafolls.