radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Nou augment de casos de coronavirus a Palafolls

Nou augment de casos de coronavirus a Palafolls

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 755 0

S’han detectat 17 casos nous en l’última setmana

Segons el nou recompte de contagis detectats en l’última setmana a Palafolls es constata un nou augment de casos. En tota la passada setmana es van detectar 17 nous casos de covid19, el que suposa 4 casos més que la setmana anterior. 

En les últimes setmanes el nostre municipi està experimentant un lent però sostingut creixement de casos.  A mitjans de març es detectaven 3 casos setmanals, gairebé sis vegades menys que els que es van detectar la passada setmana.

També augmenten a Malgrat de Mar, on s’han contagiat 13 persones en l’última setmana, una més que una setmana abans, a Santa susanna passen de 2 a 4 , mentre que a Tordera la davallada és considerable. Fa dues setmanes es van detectar 19 casos nous de coronavirus per 8 detectats en els últims 7 dies.

Tot i aquest augment de proves diagnòstiques positives, l’augment és lluny del que s’esperava després de la Setmana Santa.

Casos a la zona en l’última setmana

Als centres sanitaris de la zona també augmenten els ingressats per coronavirus. En l’última setmana s’han comptabilitzat 4 nous ingressos.

Actualment hi ha 29 persones ingressades a centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Són13 persones a l’Hospital de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes. 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 152 punts (20 punts menys que fa una setmana)  i l’RT també ha baixat fins el 0,83.