radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » L’Amateur de futbol s’imposa a casa i el Sots-25 bàsquet i el primer equip de futbol sala ensopeguen

L’Amateur de futbol s’imposa a casa i el Sots-25 bàsquet i el primer equip de futbol sala ensopeguen

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 242 0

El cap de setmana ha deixat bones sensacions dins el primer equip de futbol del CD Palafolls, l’Amateur de 4a Catalana, que ha aconseguit imposar-se a casa contra el Llagostera. L’equip es va imposar per 2 a 0 a casa, amb gols de Loren Hernández i Sergi Montoro.

No van tenir tanta sort altres equips del futbol palafollenc, com el Juvenil de Segona Divisió o l’Infantil, que van caure en els seus respectius enfrontaments.

En pàgina de bàsquet, la sort tampoc va acompanyar a l’equip del Sots-25 Masculí, que rebia al Palauet al Quart. Els palafollencs van caure 56 a 62 després d’un partit molt disputat que els visitants van saber encarrilar a partir del tercer període. Un partit en què destaquen els 12 punts que es va adjudicar Pol Girald i els 11 que van aconseguir sumar Ricard Vilarroya i Alex Sacristán.

D’altra banda, en futbol sala, el cap de setmana tampoc ha deixat bons resultats pels principals equips del San Luis. El de Primera Divisió Catalana va caure per 4 a 2 contra el Girona, i el Juvenil de Primera Divisió va caure a casa per 0 a 4 contra el Vilafant. El Cadet de Primera Divisió, en canvi, sí que va aconseguir la victòria al partit que l’enfrontava a l’Interesportiu Malgrat fora de casa.

Els bons resultats també van acompanyar a l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que va imposar-se 7 a 4 a casa contra el Sant Joan de Vilassar, amb gols de Padilla, Cerdà i Escalera.