radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Blanes acull durant dos caps de setmana competicions de dues classes del Campionat de Catalunya de Vela

Blanes acull durant dos caps de setmana competicions de dues classes del Campionat de Catalunya de Vela

COMPARTEIX-HO
, / 232 0

Durant aquest cap de setmana i també el vinent, els dies 24 i 25 d’abril, la ciutat veïna de Blanes acollirà les proves del Campionat de Catalunya de Vela Lleugera en les classes Europa i 420.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, es tracta de la primera prova d’aquest nivell que organitza el Club de Vela Blanes després de l’etapa més dura de la pandèmia, motiu pel qual assegura que s’afronta “amb ganes renovades i il·lusió”.

En aquest certamen hi participaran un total de 81 regatistes d’arreu del territori català, 34 a la classe 420 i els altres 47 a la classe Europa, tots ells acompanyats dels seus respectius entrenadors i entrenadores i equips tècnics de suport. Segons informa el consistori blanenc, en aquest certamen hi participen clubs de vela i nàutics procedents d’Arenys, Balís, el Masnou, Vilanova, l’Estartit, Palamós i també procedents del Real Club Nàutic de Palma. Pel que fa als representants del Club de Vela Blanes, segons afirma l’ajuntament el regatista que compta amb més possibilitats de classificar-se entre els 10 primers és Óscar Boronat en la classe Europa.

En total es faran 12 proves per a cadascuna de les categories, i tota la competició es desenvoluparà sota estrictes mesures de seguretat anti-Covid.