URGENT

El cementiri de Malgrat continua ampliant el nombre de nínxols

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquest setmana ha començat la tercera fase de les obres de construcció de nous nínxols al cementiri municipal de Malgrat de Mar. Segons ha informat l’Ajuntament d’aquest municipi veí, les obres havien de començar a finals de l’any passat, però s’han acabat endarrerint perquè l’empresa Cabré i Junqueras, que és qui té la concessió del manteniment del cementiri, havia de fer l’exhumació.

L’Ajuntament de Malgrat informa que el gener de l’any 2017 es va iniciar el projecte de substitució dels nínxols vells del cementiri per uns de nous, a més d’ampliar-ne el nombre creant un pis més.

A la primera fase dels treballs es van construir 95 nínxols nous, i a la segona se’n van crear 90. El mateix nombre d’espais és el que es preveu construir en aquesta tercera fase iniciada aquesta setmana, així com a la quarta i última.

Prèviament a la construcció dels nous s’enderrocaran els nínxols vells, i també es modificaran els blocs passant de quatre altures a cinc, tal i com s’ha fet a les fases anteriors.

Els treballs d’aquesta tercera fase tenen un cost de prop de 61.600 euros, i el consistori malgratenc preveu que s’allarguin uns 2 mesos aproximadament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics