radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Inici » Les atletes Souto, Massó, Torralba i Páez s’imposen a la sèrie de 4×60 i s’encaminen a la final

Les atletes Souto, Massó, Torralba i Páez s’imposen a la sèrie de 4×60 i s’encaminen a la final

Esports

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 311 0
Foto: CD Palafolls

L’equip de Sub12 Femení format per les atletes palafollenques Sara Souto, Ingrid Massó, Sara Torralba i Mar Páez s’han classificat aquest cap de setmana per la final del Campionat de Catalunya a la distància de 4×60 metres, després d’imposar-se a la seva sèrie classificatòria pel Campionat de Catalunya de Relleus, disputada a Tarragona.

De fet, el CD Palafolls es presentava a la cita amb tres equips de noies, d’entre els quals el més jove, format per les citades esportistes, va acabar obtenint el bitllet per la final d’aquest proper dissabte al Prat de Llobregat.

Segons informat també el club palafollenc, les atletes Alba Benito, Paula Monje, Jennifer Moreno i Núria Souto, de la categoria Sub14, van imposar-se a la seva sèrie de la prova de 4×200 metres i aniran també a la final amb la setena millor marca. 

Per últim, un tercer equip d’atletes de la categoria Sub14, en aquest cas en distància 4×80, va ser un meritori 40è lloc d’entre 63 equips participants.

Núria Souto i la també palafollenca Ainhoa Fitó, sota les sigles del Club Atletisme Canovelles, també seran a la final de dissabte després de classificar-se a la distància de 4×300 metres en categoria Sub16.