radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Clara Hidalga és escollida membre de la nova direcció d’Esquerra Unida Catalunya

Clara Hidalga és escollida membre de la nova direcció d’Esquerra Unida Catalunya

COMPARTEIX-HO
, / 356 0

El partit Esquerra Unida de Catalunya, escissió d’Esquerra Unida i Alternativa, i nova federació d’Izquierda Unida, ha celebrat de forma telemàtica aquest cap de setmana una assemblea per escollir nova direcció.

Núria Lozano i Edu Navarro han estat escollits com a nous coordinadors de la formació, però a la nova direcció també hi haurà presència palafollenca. D’una banda, l’actual regidora de Palafolls en Comú al consistori, Clara Hidalga, així com de l’actual portaveu de l’Assemblea d’Esquerra Unida de Palafolls, Juan Andrés Osorio. El mateix Osorio, que tal i com recorden des de Palafolls en Comú era fins dissabte membre de l’organització provisional de la nova Esquerra Unida de Catalunya en aquest procés, n’ha parlat en declaracions a aquesta emissora.

Segons han informat des de la formació, a la direcció s’hi ha de sumar també Tamara Vergel, que serà membre de la comissió de garanties financeres de l’organització, així com Immaculada Ortega, que s’afegeix de suplent com a responsable d’organització i filiació de l’Assemblea de Palafolls d’Esquerra Unida.   

Amb totes aquestes incorporacions, Palafolls en Comú afirma que el municipi es troba “àmpliament representat” a la nova direcció de la formació.