radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Inici » 7 multes a Palafolls i 46 a Blanes per no respectar les mesures anti-Covid

7 multes a Palafolls i 46 a Blanes per no respectar les mesures anti-Covid

COMPARTEIX-HO
, / 175 0

El que acabem de deixar enrere ha estat el primer cap de setmana amb la represa de restriccions com el confinament comarcal per fer front a l’augment de contagis per Covid-19.

Tal i com ja havia avançat el cos de la Policia Local de Palafolls la setmana passada, s’han dut a terme diversos controls a les carreteres amb l’objectiu de fer complir les mesures que restringeixen la mobilitat de la ciutadania. En el cas del nostre municipi, per no respectar el confinament comarcal s’han aixecat un total de 7 actes, segons dades del cos local de seguretat.

Si ens fixem en la ciutat veïna de Blanes, limítrofa amb Palafolls, allà s’hi han registrat gairebé una cinquantena de sancions per no respectar la normativa Covid entre divendres i ahir diumenge. Del total de 46 actes aixecades, segons informa el consistori blanenc, pràcticament la meitat són per haver-se saltat el confinament comarcal, mentre que l’altra meitat han estat per no respectar el toc de queda nocturn. Només 3 han estat interposades per no dur la mascareta.