radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Els equipaments esportius palafollencs, a punt per tornar a rebre públic
, / 190 0 0

Els equipaments esportius palafollencs, a punt per tornar a rebre públic

COMPARTEIX-HO
Inici » Els equipaments esportius palafollencs, a punt per tornar a rebre públic

Durant les darreres hores, l’Ajuntament de Palafolls i les entitats esportives han estat treballant per tenir a punt les instal·lacions esportives del municipi que, aquest cap de setmana, tornaran a rebre espectadors a les graderies. És el cas del Palauet, el Palastàdium Lluís Moner i el Figuerassa Arena, tres espais que demà podran tornar a obrir les seves portes al públic assistent.

Ho faran, això sí, amb limitacions. En el cas del Palauet hi podria entrar fins a un 30% del nombre total d’espectadors habitual, que és la recomanació del Procicat, però en aquest cas el consistori ha preferit limitar l’accés a les 50 persones. El mateix passarà al camp de futbol, on aquest dissabte i diumenge hi podran entrar fins a 74 persones, encara que les restriccions permetrien l’accés fins a 148 aficionats. Per últim, a la Figuerassa hi podran entrar demà i diumenge un total de 28 persones de públic -el 30% del seu aforament.

Des del consistori palafollenc s’ha assegurat que està tot llest per poder reprendre l’accés d’aficionats a les graderies dels dos pavellons i de l’estadi, i afirma que s’han extremat les mesures de prevenció contra la Covid-19.