URGENT

En marxa la cita prèvia a l’Oficina Ciutadana i per demanar hora amb els regidors

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dimarts ja es pot demanar cita prèvia per internet per tal de fer gestions a L’OAC de l’Ajuntament de Palafolls. D’aquesta manera accedint a la pàgina citaprevia.palafolls.cat es pot reservar cita per fer tràmits i gestions amb l’administració local. és a dir, qui hagi de demanar certificats, volants, aportar documents o qualsevol altre necessitat d’assistència de l’OAC es pot demanar hora per internet.

Fins i tot es pot demanar hora per assistència telefònica, és a dir, demanar cita prèvia per rebre una trucada d’un agent de l’OAC per tal de resoldre dubtes o rebre orientació sobre tràmits i gestions.

Amb aquesta nova aplicació també es pot concertar entrevista amb l’alcalde de Palafolls així com amb qualsevol dels altres regidors de govern.

Una altre de les opcions que permet aquesta cita prèvia estrenada ahir, és la concertació d’hora amb l’especialista de consum de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Palafolls.

Amb aquesta eina l’Ajuntament vol facilitar el contacte dels ciutadans amb el consistori sobretot a l’hora de ser atesos amb rapidesa per fer les gestions i tràmits més habituals amb l’administració.

Podeu accedir a l’espai de cita prèvia a través del web de l’Ajuntament; palafolls.cat, a través dels QR que trobareu als equipaments municipals o directament a l’adreça citaprevia.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics