URGENT

Continuen apareixent trampes contra animals a la zona del pipican

Compartiu aquesta història

La protectora d’Animals de Palafolls demana atenció als propietaris

Una setmana després que una veïna denuncies la presencia de salxitxes amb hams de pescar escampats per la zona del Gorg dels Cans, continuen apareixent trampes destinades a fer mal als animals de companyia.

Tot i la batuda feta el mateix dia i la desbrossada i la neteja de l’endemà, uns dies més tard es va trobar nous elements amb hams en el seu interior. 

Ahir mateix, a través de les xarxes es denunciava la localització d’agulles de cosir embolicades dins d’embotit al voltant del pipican del nostre municipi, zona molt freqüentada per veïns que passegen els seus gossos.

La Protectora d’animals de Palafolls continua alertant als propietaris per a que tinguin els ulls ben oberts quan passegin els seus animals per la zona on, des de fa una setmana, apareixen  aquestes trampes.

En parla Esther López, membre de l’entitat.

López explica que les trampes s’han anat trobant a diferents zones del municipi, i afirma que cal estar atents a qualsevol espai per on es passegin els animals de companyia.

També animen a denunciar qualsevol actitud sospitosa que es pugui detectar, ja que la policia està també pendent d’aquesta circumstància.

Aquestes trampes poden ser molt nocives per la salut de les mascotes en cas que ingereixin aquests aliments amb hams o claus, ja que poden clavar-se en qualsevol part de l’aparell digestiu, provocant greus ferides internes.

De fet, almenys un gos va haver de visitar al veterinari en menjar una de les salsitxes detectades la passada setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics