Les instal·lacions esportives reobriran al públic aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui el públic ja pot tornar a les instal·lacions esportives de Palafolls. L’Ajuntament de Palafolls ha decretat la reobertura parcial dels espais destinats al públic del Palauet, el camp de futbol i la Figuerassa un cop s’han establert els protocols de seguretat per evitar contagis de coronavirus.

Així el camp de futbol pot permetre  l’entrada de fins a 148 aficionats, la meitat del seu aforament habitual, però l’Ajuntament obrirà les places recomanades pel Procicat : 74 places

El Palauet pot obrir el 30% de l’aforament (64 places), però la recomanació és de 50, que són les que el consistori permetrà entrar a partir d’ara. 

En el cas del Figuerassa Arena, es pot acollir el 30% del seu aforament, el que suposa 28 persones de públic, que serà el nombre d’espectadors finalment permès.

La regidora d’esports, Sònia González, explica que un cop es va permetre l’obertura de les instal·lacions s’ha treballat per acreditar quantes localitats poden accedir a cada centre esportiu segons la normativa.

Justament González recorda que la continuïtat de la reobertura estarà condicionada a les mesures que apliqui el Procicat.

Per tal de facilitar l’accés a les instal·lacions esportives municipals ja es van preparar uns protocols de seguretat dirigits a l’ús de les instal·lacions, i a les mesures a prendre pels clubs i entitats usuàries. 

La principal mesura que s’adoptarà serà el control d’assistents, amb un registre covid, on els assistents haran de signar conforme la seva assistència i la manca de simptomatologia associada al coronavirus.

Es tracta de mesures que s’han d’anar adaptant en paral·lel a les fases de la desescalada previstes per a la transició cap a una nova normalitat. 

Des de feia uns dies els pares dels infants que practiquen esports al nostre municipi estaven disgustats per la impossibilitat d’accedir a les instal·lacions esportives de Palafolls, mentre que sí que ho podien fer a d’altres localitats. Així ho han fet evident a les xarxes socials. Unes queixes que també han reproduït des del PSC de Palafolls que ha reclamat reobrir els espais esportius per facilitar l’accés de públic.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics