radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Inici » Pugen de nou els contagis de coronavirus

Pugen de nou els contagis de coronavirus

COMPARTEIX-HO
, / 434 0

Aquesta passada setmana s’ha trencat la tendència a la baixa en els contagis de covid19 a Palafolls. Seguint els models generals de Catalunya, que mostren un lleuger repunt generalitzat dels contagis, el nostre municipi ha registrat 8 contagis en tota la passada setmana, més del doble que la setmana anterior, quan es van detectar 3 contagis de coronavirus.

Aquest repunt es dona a les portes de la Setmana Santa quan les autoritats sanitàries temen un relaxament general de les mesures per evitar contagis cosa que podria tornar a fer pujar tots els indicadors de la pandèmia.A Malgrat els contagis setmanals han passat de 5 a 15 la passada setmana i a Santa Susanna d’1 a 3 en els últims dies.

L’únic municipi que veu reducció de contagis al nostre voltant és Tordera que passa de 10 a 6 en l’última setmana, però és cert que en aquesta localitat encara no s’havia donat la tendència baixista.

Aquest augmentde casos als pobles de l’Alt Maresme encara no afecten als hospitals que continuen amb la seva tendència a la baixa. 

Ara mateix hi ha 27 pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Són és 6 persones menys que fa una setmana.

Actualment hi ha 9 persones a l’Hospital de Calella, 6 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 231 punts (90 més que la setmana anterior)  i l’RT és de l’1,62.