URGENT

La Diputació atorga 16.500€ per millorar els centres educatius de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’ens provincial ha aprovat el Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, dotat amb un total de 6.260.000€. L’objectiu d’aquest pla és el de millorar els centres educatius públics de la província de Barcelona impulsant mesures d’eficiència energètica i fomentant la seva relació amb l’entorn i el seu ús públic.

Els diners s’han repartit aplicant diferents criteris, com el d’equitat o la dimensió poblacional,  i a Palafolls li corresponen un total de 16.503€ que gestionarà l’Ajuntament de Palafolls.

El pla compta amb dues línies d’actuació i els destinataris poden distribuir lliurement la dotació econòmica atorgada per a la digitalització i sostenibilitat dels equipaments educatius, i per projectes per a la millora dels usos socials dels espais.

Aquest nou pla de xoc s’articula com un Pla sectorial del Programa general d’inversions de la Diputació de Barcelona i està vinculat al compromís de la corporació d’impulsar, durant el mandat, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030.

A Malgrat rebran 30.000€, 50.000 a Tordera, 9.000€ a Santa Susanna i 71.000 a Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics