Ensopegades de l’Amateur de futbol i del sènior de bàsquet palafollencs

Compartiu aquesta història

El cap de setmana no ha deixat resultats positius pels principals equips de futbol i bàsquet de Palafolls, que han caigut en els seus respectius enfrontaments.

El primer equip del CD Palafolls, l’Amateur de Quarta Catalana, ha perdut aquest dissabte a casa contra el Cal Aguidó de Blanes, actual líder de la lliga.

L’equip visitant va aconseguir fer els tres gols del marcador durant la primera part del partit, imposant un marcador de 0 a 3 abans d’arribar al descans que acabaria essent el definitiu.

Amb aquest resultat, l’Amateur palafollenc cau a la 13a posició de la classificació.

Per la seva banda, l’Infantil de Segona Divisió del CD Palafolls tampoc va tenir la sort de cara aquest cap de setmana i va caure per 2 a 1 al camp de l’Hostalric, aquest dissabte. Els palafollencs són ara 10ns a la lliga.

En pàgina de bàsquet, el Sènior de la Tercera Categoria Masculina del CB Palafolls va caure per 104 a 50 davant del Calella fora de casa.